Over Extropy

eXtropy Business Process Services b.v. is een bedrijfskundig adviesbureau en implementatiepartner van de Bizagi BPMS Suite. In de afgelopen 15 jaar hebben we grote organisaties ondersteund in het (her)inrichten van hun bedrijfsprocessen en bijbehorende informatievoorziening. Enkele namen die in het oog springen zijn Heineken, KPN, Vodafone, ThermoFisherScientific, DBSchenker en AHOLD.

Onze consultants hebben allen een bedrijfskundige achtergrond, vaak in combinatie met IT-skills. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn bedienen we klanten in Europa, maar we zijn recentelijk ook in Nieuw Zeeland gestart.

Specialistisch bedrijfskundig advies

Processen en IT komen samen. Dat betekent dat kennis van de business en IT nodig is om bruikbare bedrijfsapplicaties te kunnen maken. Dit is wat wij zijn: bedrijfskundigen die verstand hebben van programmeren. Hierdoor zijn wij in staat om nuttige functionaliteit te bedenken en deze te realiseren in een IT-oplossing. We zijn praktisch ingesteld maar werken vanuit het grote plaatje – de strategie en architectuur van het bedrijf.
Onze specialisten werken op basis van een vertrouwensrelatie. We gaan verder dan het uurtje-factuurtje werk: we leveren toegevoegde waarde voor uw bedrijf.